Foodsy 739 views

(0)
Follow
Something About Company

Wat is Foodsy?
Foodsy is het eerste pre-order and pay platform van Europa, wij zorgen ervoor dat alle treinreizigers in Nederland van tevoren hun eten en drinken kunnen bestellen op en rondom stations. Zo kiezen ze hun favoriete producten, kiezen ze een pick-up tijd en betalen ze, op het moment dat ze in de winkel aankomen staat hun kopje koffie, pasta of salade al voor ze klaar en zijn ze binnen 10 seconden weer onderweg!

Groei Foodsy
Foodsy timmert hard aan de weg, met 7 enthousiaste en jonge medewerkers werken we keihard om van dit concept een succes te maken. Foodsy is een anderhalf jaar live en staat voor een grote groei in de zomer van 2019. Inmiddels is Foodsy live op 7 stations in Nederland met bijna 100 aangesloten winkels, sinds september werken we samen met NS, Julia’s en met The Döner Company, hierdoor kunnen wij enorm groeien en voeren wij campagnes uit met Metro en 9292.

Diverse werkzaamheden
Een stage waarbij je veel onderweg bent en contact hebt met winkelmanagers om ervoor te zorgen dat alles op locatie soepel loopt. De ene dag doe je testbestellingen – ja dat lees je goed, lekker veel eten proeven hoort bij jouw taken – de andere dag ben je op kantoor om te vergaderen over welke nieuwe winkels we nog aan willen sluiten of om Foodsy online te promoten. Je leert van A tot Z. Aangezien we een klein bedrijf zijn kun je echt impact maken. Je bent een extra kracht met veel verantwoordelijkheid (operationeel, sales, marketing, bedrijfsvoering en finance). Natuurlijk kan je op de vlakken waar jij je comfortabel bij voelt de meeste uren maken!

Wat zoeken wij?

 • Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig
 • Je hebt een echte start-up mentaliteit en wilt hard werken aan een nieuw concept
 • Je wilt impact maken
 • Je bent sociaal, kan goed zelfstandig werken en bent niet bang om je mening te geven

Als je een bedrijf groot wilt helpen worden en dus enorm veel leren is dit een stage voor jou! Interesse? Stuur je CV en een korte motivatie naar lies@foodsy.eu of bel 06 11 11 92 89 voor meer informatie.

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

  Work/Life Balance
  Comp & Benefits
  Senior Management
  Culture & Value

  Foodsy has posted 1 job

  Company Information
  Connect with us
  Contact Us

  About

  Studentscout is an online platform for talented students that are searching for cool internships at amazing startups.

  Check out the available internships

  Studentscout logo

  Receive internships in your inbox